Airport


Airport_2


Figyelem_MASZK


Értesítjük a City Taxi Tisztelt megrendelőit, hogy a koronavírus-járvány/riasztás ideje alatt, - felkészülve az esetleges iroda bezárásokra - a telefonközpontunkat home office üzemmódban és korlátozott létszámban működtetjük. Kérjük, hogy taxi rendelés esetén használják cégünk okos-telefonos applikációját, amelyet a Play áruházból, illetve az Apple store –ból City Taxi Budapest néven tudnak letölteni.

Tisztelettel és üdvözlettel:
Vezetőség


Tisztelt Kolléganők! Tisztelt Kollégák!
Felhívás-kérés!

A koronavírus járványveszélyre tekintettel, felhívjuk a figyelmeteket a napi többszöri kézmosás és a higiénia fontosságára!
Kérjük, hogy a lehető legsűrűbben fertőtlenítsétek az utasteret, kilincseket, kárpitokat!

Tisztelettel és üdvözlettel:
Vezetőség

MobilApp


Kezdokep


City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet

A City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet 1983-ban alakult, az első magán taxi társaságok között. Az akkori szerveződés célja az volt, hogy tisztességes árakon nyújtson megbízható szolgáltatást. A piac bebizonyította, hogy a személyszállítás esetében is szükség van a kiváló minőségre.

Cégünk a '90-es évektől, a piaci igényekre elsőként reagálva, a megbízhatóságon túl a minőségi szolgáltatás megvalósítását tűzte ki elsődleges feladatául. A cél érdekében folyamatosan fejlesztettük gépjárműparkunkat, továbbképeztük gépkocsivezetőinket, és szigorú belső szabályokat alkottunk.

A Szövetkezet irányítását a Közgyűlés által választott három tagú Igazgatóság látja el, melynek élén az Elnök áll. A Szövetkezet tevékenységét szintén a Közgyűlés által választott, három tagú Felügyelő Bizottság ellenőrzi. A folyamatos fejlődés eredményeképpen mára az alvállalkozók száma elérte a 840 főt, ezen belül a szövetkezeti tagoké meghaladja a ötszázat.

A szövetkezeti tagok tulajdonosi szemlélete, és az alvállalkozóknak adott lehetőség, hogy a későbbiekben a Szövetkezet Alapszabályában rögzített keretek között maguk is szövetkezeti tagokká válhatnak, záloga a minőségi szolgáltatás iránti elkötelezettségünknek. Ez a fajta szemlélet - mely merőben eltér a piacon jelenlévő többi taxi társaságokétól - tette lehetővé, hogy a City Taxi évek óta Budapest piacvezető taxi társasága legyen, és folyamatos vonzerőt jelentsen a taxisok számára is.


 
 

Minden jog fenntartva @ 1983-2013