Partnerkapcsolatok

Központunkban vásárolhatóak 500, 1000 Ft címletű utalványaink, melyek a későbbiek során készpénz helyettesítőként használhatóak fel a gépkocsikban.


Átutalásos konstrukcióban három féle fizetési lehetőséget biztosítunk:

Szerződött Partnereinknek a www.etaxi.hu oldalon keresztül lehetőség nyílik a költséghelyes megkülönböztetésre, chipkártyák és azonosítószámok igénylésére, illetve elvesztés esetén a letiltásra.


City Taxi által kibocsátott chipkártya alapú elszámolás

Partnereink részére ingyenesen biztosítjuk a bankkártya jellegű chipkártyákat, melyek használata egyszerű, gyors, biztonságos.


Átutalásos fizetés azonosítószámmal

A www.etaxi.hu oldalon keresztül szerződött partnereinknek biztosítjuk az azonosító számok nyomtatását, melyek lehetőséget biztosítanak a fuvarok egyszeri elismerésére.


Átutalásos fizetés hagyományos csekkszelvénnyel

Fejlesztéseink ellenére a partnereinknek a továbbiakban is biztosítjuk a sorszámozott csekktömbök használatát. Partnerünk felhasználás előtt az elismervény első két példányát saját bélyegzőjével köteles érvényesíteni, valamint a taxi fuvar végeztével a taxaméter által mutatott összeget, a felhasználás dátumát és az igénybevevő nevét olvashatóan beírni a megfelelő helyekre. Az elismervények kétpéldányosak, melyből az utazás végeztével az első, vonalkódos példány kerül átadásra a szolgáltatást végző gépkocsivezető részére. A tőpéldány minden esetben Partnerünknél marad, mellyel az elszámolás ellenőrizhető.

Amennyiben nincs lehetőség elismervény használatára, viszont Szerződött Partnerünk átutalással kívánja fizetni az adott szolgáltatást, kérjük megrendeléséről írásban értesíteni szíveskedjék (faxon: 280-1521, e-mailben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) a fizetés módjáról és számlázási címéről.


A teljesített fuvar díjáról kiállított számla az elszámolás részét képezi. Az eredeti számlák és az elszámolás kibocsátása havonta egy alkalommal esedékes a tárgyhónapot követő hónapban. Szerződött Partnerünk az elszámolás kézhezvételét követő 15 napon belül az elszámoláson szereplő összeget a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet bankszámlaszámára tudja utalni

(BPB 10102093-58362600-01000007).

 
 

Minden jog fenntartva @ 1983-2013