Üdvözli Önt a City Taxi

Megrendelőink minőségi kiszolgálása érdekében hoztuk létre ezt az oldalt. Reméljük, hogy elnyeri tetszésüket.

További oldalaink:
www.citytaxi.hu
www.etaxi.hu

 

Bejelentkezés

Amennyiben Ön regisztrált felhasználó, kérem jelentkezzen be!

Azonosító (e-mail):

Jelszó:

      Elfelejtett jelszó

Adatkezelési szabályzat:


1. Az adatkezelő neve:
City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet

2. Az adatkezelő címe:
1119 Budapest, Vahot utca 6.

3. Az adatkezelő elérhetőségei:
Központi E-mail cím: citytaxi@citytaxi.hu
Megrendelésekkel kapcsolatban: taxirendeles@citytaxi.hu
Központi telefonszám: (+36 - 1/20/30/70) 2 111 111

4. Az adatkezelés megnevezése:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

5. A kezelt adatok:
a, A regisztrációhoz szükséges kötelezően megadott adatok: Név, Telefonszám, E-mail cím
b, A taxirendelés során kötelezően, vagy a felhasználó önkéntes tevékenységének következtében megadott adatok: Utas neve, Utas telefonszáma, Utas e-mail címe, A megrendeléshez megadott minden cím és naptári adatok
c, A felhasználó önkéntes tevékenysége által megadott profiladatok.

6. Az adatkezelés célja:
a, A regisztráció során megadott adatok felhasználásának célja, a felhasználó azonosítása, jogosultságainak ellenőrzése, kezelése.
b, A taxirendelés során megadott adatok felhasználásának célja, hogy a megrendelő által megadott időben és helyen, a taxi szolgáltatást biztosítsuk. Ezen adatokat az adatkezelő, a saját zárt rendszerében is tárolja, mely adatok védelméről a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet üzletszabályában leírtak szerint jár el.
c, A profiladatként megadott adatok felhasználásának célja, a felhasználó kényelmének biztosítása. Ezen adatok körében, a taxiszolgáltatáshoz tartozó utazási szokásokkal kapcsolatos adatokat statisztikai célokra is felhasználjuk, mely statisztika az adatkezelő szolgáltatásai minőségének javítására szolgálnak.
Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.

7. Az adatkezelés időtartama:
A felhasználó által kötelezően, vagy a felhasználó önkéntes tevékenységének következtében megadott adatokat addig tároljuk, amíg a felhasználó tagja e weboldalnak.
A felhasználó által kezdeményezett regisztrációjának törlése során, az adatkezelő legkésőbb 5 munkanapon belül törli a felhasználóhoz kapcsolódó összes olyan adatot, mely a weboldal használatához szükséges. A 6.a, pontban leírt zárt rendszerben tárolt adatok törléséről a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet üzletszabályában leírtak szerint jár el.
A szolgáltató a felhasználó működését korlátozhatja, amennyiben a felhasználó nem az Általános Felhasználási Feltételeknek megfelelően használja e weboldalt. Ebben az esetben adattörlésre nem kerül sor.

8. Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége:
Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Ön a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

9. A felhasználó adatkezeléssel kapcsolatos jogai:
Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.

További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse munkatársunkat a citytaxi@citytaxi.hu e-mail címen.

City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet - Budapest - Online taxirendelés
Minden jog fenntartva
Webmester: SeE Enterprise